Intervju med Viktor Bravell

Viktor berättar om sin ishockey-karriär, och om sitt kärleksliv. Drömmen om NHL och ishockey-gymnasium.

Jag har träffat Viktor Ernst Bravell som berättar om vad han tycker är viktigast i livet. Viktor tycker att ishockey är viktigast i livet, och det roligaste. Han berättar att han började sin hockey-karriär som utespelare när han var 6 år men fortsatte som ishockeymålvakt när han var 10 år. Han har varit hockeymålvakt i fem år, så han är nu 15 år och vill fortsätta med ishockey så länge han orkar och vill.

Hela hans ishockey-karriär började med att han ville börja spela ishockey i Frölunda för att han tyckte att det var ballt och coolt. Viktor säger själv att han tycker att han har utvecklats mycket under alla år han har spelat ishockey. Han säger också att ishockey är det viktigaste i sitt liv just nu, men kanske inte så länge till eftersom han säger att han har någon fin tjej på gång.

Han tänker i framtiden att träna vidare hårt och kanske söka in till ett hockeygymnasium och fortsätta med sin ishockey länge, länge till. Men hans största mål är såklart att jobba sig upp till att bli en NHL-målvakt och spela med alla stjärnor och bli en stjärna själv.

Men förutom och spela hockey nästan varje dag så sover och äter han mycket för att få energi till allt ishockey-spelande. Men han är såklart med sina vänner också.

Han berättar också om sitt kärleksliv, och han säger

-          Jag har någon på gång, det är bara vänta och se. Det kommer!

Så kanske kommer vi se Viktor och hans tjej snart!

Kanske är det en tjej i Viktors skola, eller en tjej utanför skolan och is-hockeyn. Det mest troliga är nog att det är en tjej i hans skola.

Som sagt är det är bara att vänta och se.

 

Daniel Andersson

 

Upp