Månadens Youtuber: The Brave Crew

Denna artikel kommer handla om ett par oerhört skickliga youtubers som behöver ses av fler personer och varför och hur de vill det ska gå med deras kanal.

TBC (The Brave Crew) har 140 prenumeranter och de som gör videos är Daniel, Jonathan, Isak, Kim, Ludvig, Gustav, Hani, Dennis och Leo. Deras videos handlar om när de kör sparkcyklar och gör snygga tricks.

De lägger ut sina videos från KFUM (Kristliga Föreningen av Unga Kvinnor/Män) i Jönköping. Vissa videos tycker de kan bli roliga men vissa kan även bli ganska konstiga säger medlemmen Daniel. Han säger även att de kanske ska lägga ut andra videos och då kommer det vara vloggar. En vlogg är när man pratar om och filmar sin vardag och om vad man tänker göra i framtiden.

De tycker att det är kul att jämföra sina gamla videos med sina nya. De började göra videos omkring december 2013, och den senaste videon lades ut 16 mars 2015, men det kommer nya varje vecka. De får ungefär 2 prenumeranter per vecka. Deras mål är att få 1000 prenumeranter.

Men varför lägger de ut videos?

”Jo, det är för att vi tycker det är kul, för att sprida vad vi gör på fritiden och för det är roligt att visa vad man kan”.

Är ni intresserade av att prenumerera på några som gör riktigt snygga tricks och roliga videos, kan ni gå in på deras kanal för att se vad de har att erbjuda.

Lucas Löfgren

Upp